De Tafel van Hoop is een feestelijke maaltijd waarin het leven van alledag samenkomt met oude verhalen en rituelen. De Tafel van Hoop is een oefening in breken en delen. We laten ons inspireren door het oude ritueel van de eucharistie of avondmaalviering, maar geven daar een hedendaagse draai aan, zoals dat ook wel gebeurt in de agapèvieringen. De Tafel is een plek van openhartige ontmoeting. De gasten delen wat hen bezighoudt en kunnen ontdekken wat hen verbindt. Samen dompelen we onszelf onder in verhalen, luisteren naar muziek en doen een ritueel of een oefening. Met behulp van gespreksvragen ontdek je de verbinding met je eigen leven. Deze activiteit wordt georganiseerd door Zinzoekers/StekJong.

 

 

Entree
€8,00 voor de lunch
Locatie Houtrustkerk, Beeklaan 535, Den Haag
Datum en tijd
Zaterdag 25 februari 2023 om 13:00
Aanmelden Alleen bij Joke Hoogakker, tel. 070-3651745 of 06-26771010
————————–
Foto: Dylan Lake – A picnic in Toronto, Canada
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Picnic_in_Kincardine,_Ontario.jpg