‘Onbehagen’ – Dinsdag 15 juni om 20:00 uur willen we de laatste aflevering van de VPRO-serie ‘Onbehagen’ laten zien in de kerkzaal. De serie gaat over de vraag wat er nog over is van de idealen vrijheid, gelijkheid en broederschap. Bas Heijne spreekt in deze aflevering over het thema ‘Broederschap’. Na afloop praten we met elkaar over het thema. Er is geen maaltijd bij deze bijeenkomst. We zijn blij dat we de gespreksbijeenkomsten weer kunnen oppakken. Wel gelden ook hier alle maatregelen voor wat betreft afstand, gebruik van mondkapjes bij het lopen door de kerk. Want niet iedereen is al gevaccineerd.

 

Entree Een vrijwillige bijdrage voor de vertoning
Locatie Houtrustkerk, Houtrustweg 1 (hoek Beeklaan 535), Den Haag
Datum en tijd – Dinsdag 15 juni 2021 om 10:00
Opgave via prikbord in de hal of Email Houtrustkerk Den Haag
Informatie ds. Karl van Klaveren (06-11041992)

 

————————–
Foto: Bas Heijne – HUMAN & VPRO
https://www.human.nl/onbehagen.html