Lunchbios 

24 september  Mandela: Long Walk To Freedom (2013 – 146 min)

Tien jaar geleden, in 2013, overleed Nelson Mandela. Een mens tegen wie velen opkijken. Hij heeft een groot deel van zijn leven opgesloten gezeten en koos er daarna niet voor wraak, maar juist voor verzoening. Mandela: Long Walk to Freedom is een verfilming van zijn levensverhaal. De emotie die het script ontbeert, wordt teruggevonden in de sterke prestatie van hoofdrolspeler Idris Elba. Hij speelt geen karikatuur en probeert Nelson Mandela niet na te doen, maar presteert het toch om een overtuigende versie neer te zetten. Indrukwekkend is ook de manier waarop Mandela’s relatie met Winnie Mandela in beeld wordt gebracht, die dezelfde strijd streed, maar ten dele een andere weg koos dan haar echtgenoot.

 

Entree
€8 voor de maaltijd en vertoning
Locatie Houtrustkerk, Beeklaan 535, Den Haag
Datum en tijd
Zondag 24 september 2023 om 12:15 (lunch) en 13:00 (vertoning)
Aanmelden Graag via prikbord of houtrustkerk@gmail.com
Informatie ds. Karl van Klaveren (06-11041992)

————————–
Foto: Pathé, Videovision Entertainment, Distant Horizon, Origin Pictures