Lunchbios 

21 januari – It’s A Wonderful Life (1946 – 130 min)
George Bailey, een inwoner van het kleine stadje Bedford Falls, wil de wereld zien en grootse dingen doen. Omstandigheden en zijn eigen karakter dwingen hem echter in zijn geboortestadje te blijven om er een volgens hem, saai leven te leiden. Hij trouwt met zijn jeugdliefde Mary, krijgt kinderen en tracht als bankier op een sociaal bewogen manier het leven in Bedford Falls voor iedereen een beetje aangenamer te maken. Wanneer de zaken slecht beginnen te gaan en het leven hem niets meer te bieden heeft, wil George er een einde aan maken. Zijn engelbewaarder Clarence denkt daar echter anders over en toont hem wat er van Bedford Falls zou zijn geworden zonder zijn inzet. Een klassieker uit 1946 die je gezien moet hebben.

 
Entree
€8 voor de maaltijd en vertoning
Locatie Houtrustkerk, Beeklaan 535, Den Haag
Datum en tijd
Zondag 21 januari 2024 om 12:15 (lunch) en 13:00 (vertoning)
Aanmelden Graag via prikbord of houtrustkerk@gmail.com
Informatie ds. Karl van Klaveren (06-11041992)
 
 

————————–
Foto: Liberty Films