Een vertelvoorstelling

Vorig seizoen boeide Marinus den Oudsten ons met een verhaal van Felix Timmermans dat hij tot leven wekte als meesterverteller. Dit seizoen doet hij dat met een ander beroemd verhaal. Het geboorteverhaal van Jezus is misschien wel het meest bekende verhaal ter wereld. Maar A Christmas Carol (1843) van Charles Dickens zou wel eens een goede tweede kunnen zijn. Er zijn films van gemaakt en musicals. De muppets, Donald Duck en Mickey Mouse hebben het op hun eigen wijze vormgegeven. Allemaal leuk en aardig, maar het echt ‘live’ meemaken is wel een heel bijzondere ervaring. En precies dat biedt Marinus den Oudsten al vele jaren aan veel verschillende groepen. Hij leest dit prachtige kerstverhaal van Dickens niet voor, hij laat het tot leven komen. Luisterend naar hem word je meegenomen in een kille sfeer van onmenselijkheid en onrechtvaardigheid, de kou van een bekrompen menselijke geest met uiteindelijk een goed einde.

 

 
Entree
€8,00 incl. hapjes en drankjes na afloop
Locatie Houtrustkerk, Beeklaan 535, Den Haag
Datum en tijd
Zaterdag 16 december 2023 om 15:00
Informatie ds. Karl van Klaveren (06-11041992)
   
 
 
 
————————–
Foto: Prawny – Vintage, Arthur Rackham, Kerstmis
https://pixabay.com/nl/illustrations/vintage-arthur-rackham-kerstmis-1705170/