Zanger(es) gezocht!

Onze cantorij bestaat uit enkele goede amateurzangeressen, graag willen we er nog een paar bij hebben. Goed notenlezen, zelfstandig een (solo)partij kunnen instuderen en uitvoeren, zangles (gehad) hebben is noodzaak.

Leeftijd is onbelangrijk.Er is telkens maar één repetitie van telkens twee nieuwe korte muziekstukken, op donderdag van 11:30 tot hooguit 12:30, waarna de muziek op de daaropvolgende zondagochtend wordt uitgevoerd in deze Houtrustkerk. Meedoen kan een of twee keer per maand naar keuze en op afspraak.

Het Houtrustkerkkoor is in dit nieuwe jaar onder leiding van onze cantor Marieke Stoel alweer met frisse zin van start gegaan met o.a. repeteren voor de feestelijke diensten die met extra instrumentalisten zal worden uitgebreid. Ook in het Houtrustkoor zijn zangers welkom, van alle stemtypen en leeftijden. Daar worden geen eisen gesteld aan stem of notenkennis. Elke repetitie begint met zangoefeningen. De repetities zijn wekelijks op donderdagen van 10:00 tot 11:00. Daarna is er koffie. Ongeveer vijf keer per jaar treedt het Houtrustkoor op in de Houtrustkerk op zondagochtend, ook met Pasen, Kerst en andere bijzondere dagen. Het repertoire bestaat uit korte cantates uit de Barok, (Telemann, Purcell) en gematigd moderne muziek op hedendaagse gedichten.

Inlichtingen bij de dirigent Marieke Stoel, telefoon 070- 3604517 of per mail. Of gewoon langskomen op een donderdagochtend om te kijken, dat mag ook!

————————–
Foto: Charles J. Sharp – Barn swallow (Hirundo rustica rustica)
https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Barn_swallow_(Hirundo_rustica_rustica)_singing.jpg

Persoonlijk contact

Wilt u meer informatie over de Houtrustkerk, de nieuwsbrief of wilt u maandelijks op de hoogte worden gehouden van activiteiten bij de Houtrustkerk? Of wilt u contact met de predikant voor een goed gesprek? Neem dan contact op via onderstaand emailadres en laat gegevens achter hoe u benadert wil worden.

houtrustkerk@gmail.com

Kerkomroep

Diensten via de kerkomroep kunt u terugkijken via deze link.

Contact algemeen

Houtrustkerk
Beeklaan 535 (hoek Houtrustweg)
2562 BE Den Haag
070-3457291

Email Houtrustkerk Den Haag

Locatie

Postadres
Beeklaan 535
2562 BE Den Haag

In de directe nabijheid van de kerk moet tussen 18.00 en 24.00 worden betaald om te parkeren. Aan de Houtrustweg in het deel van de Vogelwijk (nabij Bosjes van Poot, langs het kanaal) zijn er nog wel mogelijkheden om gratis te parkeren.

Let op: als u komt met behulp van digitale navigatie voer dan het postadres in als eindbestemming. Bij sommige navigatiesystemen wordt u met het bezoekadres als eindbestemming door een fietssluis geleid.

De Houtrustkerk heeft een ANBI status.

Bankrekeningnummer Houtrustkerk
NL44 INGB 0000 1012 72
tnv Vereniging van Vrijzinnige Protestanten te 's-Gravenhage e.o.

Privacyverklaring

Via deze link kunt u de privacyverklaring van de Houtrustkerk downloaden.

ANBI VVP DEN HAAG

Naam
Vereniging van Vrijzinnige Protestanten te ’s-
Gravenhage en omstreken

RSIN
002601977

Link naar meer informatie